Indiaas naanbrood

  • 1 pakje Halloumi 
  • 2 Aubergines
  • 1 potje Tikka Masala
  • 2 Naanbroden
  • 4 eetlepels of Griekse yoghurt
  • Munt
  • Koriander 
  • 1 Rode ui
  • 1 theelepel Olijfolie
  • Zout 
  • Peper

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snijd de aubergine & de halloumi in partjes, ongeveer van dezelfde grootte. Marineer de aubergine & halloumi 20 minuten in de tikki masala in een ovenschaal. Plaats hierna de ovenschaal in de oven voor 12 minuten.

De laatste paar minuten kan het naanbrood in de oven, volg de verpakking.

Meng de yoghurt, kruiden, ui & olie, breng op smaak met peper & zout.

Haal het naanbrood uit de oven & bestrijk het met het yoghurt mengsel. Plaats boven op het mengsel de halloumi & aubergine.

www.bierbuiktotrijstbuik.nl - Van bierbuik tot rijstbuik