Kip garam masala

  • 200 gram kip
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 stengels bosui
  • 2 tomaten
  • peper
  • 1 ui
  • zout
  • 200 ml kokosmelk light
  • Garam Masala (jonnie de boer)
  • Volkorenwrap of zilvervliesrijst
  • Sperziebonen

Je begint met het bakken van de ui. Hieraan voeg je de kip toe als de uien glazig ogen.

Kook ondertussen de boontjes.

Als de kip niet meer rauw is voeg je er tomatenpuree aan toe, meng dit in 2 minuten als een geheel. Zodat de tomatenpuree over de kip zit.

Voeg de bosui, die gesneden is in partjes en de tomaat die ook gesneden is in partjes toe aan het mengsel.

Giet de kokosmelk erbij (200 mililiter) en laat zachtjes in koken. Voeg als laatste 2 eetlepels garam masala toe en peper en zout naar smaak.

Serveer in een volkorenwrap of met zilvervliesrijst

www.bierbuiktotrijstbuik.nl - Van bierbuik tot rijstbuik