Lasagne

  • Aubergine in repen
  • Courgette in blokjes
  • 1 rode ui
  • Tomaten frizo van Heinz
  • Knoflook
  • Mager rundergehakt
  • Volkoren lasagne bladen
  • Mozarella light
  • Basilicum

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snij de ui en knoflook fijn. Bak het in een pan met olijfolie.

Voeg de gehakt toe en de courgette. Als het gehakt rul is kan de tomatensaus erbij.

Pak een ovenschaal. Leg er 1 volkoren lasagne blad in. Leg daar bovenop schijfjes aubergine. Daarna een deel van het mengsel. Dan weer een lasagne blad. Dan weer schijfjes aubergine en als laatste het mengsel.

Als topping kan er mozzarella op. Scheur de mozzarella dan blijft de smaak beter hangen.

Nu kan de ovenschaal in de oven voor 30 minuten.

Als het klaar is kan je er nog basilicum overheen strooien. Ze hebben nu bij de Albert Heijn ideale diepvries pakjes met gesneden kruiden, deze kan je erover heen strooien.

www.bierbuiktotrijstbuik.nl - Van bierbuik tot rijstbuik