Caesar Salad

  • 1 Venkel
  • 1 Ui
  • 300 gram Kip
  • 3 eetlepels Olijfolie
  • 2 eetlepels Mayonaise
  • 1 bakje Cherrytomaten
  • 1 zak Romaine salade
  • 1 Ciabatta brood
  • 2 Ansjovissen
  • 1 Citroen
  • Parmezaanse kaas

Snijd de venkel, cherrytomaten & ui klein. Ongeveer dezelfde grootte.

Snijd de kip in reepjes en bak ze in een grillpan met een beetje olijfolie.

Pak een grote schaal en verdeel de Romaine salade, venkel, cherrytomaten & ui over de schaal.

Doe de ciabatta in de oven, volg de instructies op de verpakking.

Blender voor de saus de eetlepels olijfolie, 2 ansjovis, sap van de citroen & de mayonaise.

Verdeel de kip over de grote schaal & giet de saus over de ingrediënten.

Besprenkel alles met Parmezaanse kaas vlokken.

Serveer met de ciabatta.

www.bierbuiktotrijstbuik.nl - Van bierbuik tot rijstbuik